Sla navigatie over

CMO Flevoland

Adresgegevens

Bezoekadres:   

 

Schans 19-45 (2 hoog)

8231 AK Lelystad

Telefoon:

0320 244 259

E-mail:

info@cmo-flevoland.nl

Website:

www.cmo-flevoland.nl 

 

CMO Flevoland staat voor een vitale samenleving waarin welzijn en zorg goed geregeld zijn.

 

CMO Flevoland is de onmisbare partner in de aanpak van maatschappelijke vraagstukken, met focus op welzijn en zorg. CMO Flevoland levert diensten die leiden tot resultaat, en werkt met een team van professionele en gepassioneerde adviseurs.

 

Advies en klachtenopvang

Sinds zomer 2015 neemt CMO Flevoland deel aan het landelijke Adviespunt Zorgbelang. De medewerkers van het Adviespunt beantwoorden vragen en geven bij klachten advies over mogelijke vervolgstappen. Het Adviespunt Zorgbelang helpt mensen die 'vastlopen' in de zorg en is onafhankelijk van aanbieders, verzekeraars en overheden. Adviespunt Zorgbelang is telefonisch bereikbaar op 0900 - 243 70 70 of via het formulier op de website www.adviespuntzorgbelang.nl Het Adviespunt Zorgbelang is geopend van 9.00 - 17.00 uur.

Zorgbelang in uw regio? Klik op de kaart!

kaart Nederland
Groningen Friesland Noord-Holland Flevoland Drenthe Overijssel Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg
Stuur een e-card!

Stuur een e-card

Uw relaties attenderen op Zorgbelang? Met uw hulp kunnen we belangen in de zorg beter behartigen.
Stuur een e-card!
Pagina afdrukken