Zorgbelang Nederland

Zorgbelang Limburg

Adresgegevens

Bezoekadres: 

Mercator 1

6135 KW Sittard

Postadres:

Postbus 5185

6130 PD Sittard

Telefoon:

046 420 81 59

Fax:

046 420 80 41

E-mail:

info@zorgbelanglimburg.nl

Website:

www.zorgbelanglimburg.nl/ 

 

 

Zorgbelang Limburg is een zusterorganisatie van het Huis voor de Zorg en draagt zorg voor de uitvoering van projecten en activiteiten die worden gefinancierd door anderen dan de Provincie Limburg. Zorgbelang Limburg heeft als doel vanuit klantenperspectief een wezenlijke bijdrage te leveren aan de verbetering van de zorg en sluit daarbij aan bij de insteek van het Huis voor de Zorg. Zorgbelang Limburg is bij uitstek een onafhankelijke partij.

Kerntaken

Zorgbelang Limburg is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor zorgvragers in Limburg. Zo kunt u bij ons terecht voor informatie over bijvoorbeeld zorgaanbieders, (mogelijke) veranderingen in de zorg en regelgeving. Maar ook voor hulp bij klachten bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien bewaken en onderzoeken we de kwaliteit van de zorg en zonodig proberen we deze te verbeteren. Wat we ook doen, we doen het altijd om uw positie, als gebruiker van de zorg, te versterken.

Zorgbelang in uw regio? Klik op de kaart!

kaart Nederland
Groningen Friesland Noord-Holland Flevoland Drenthe Overijssel Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg