Zorgbelang Nederland

Huis voor de zorg Limburg

Adresgegevens


Bezoekadres: 

Mercator 1

6135 KW Sittard

Postadres:

Postbus 5185

6130 PD Sittard

Telefoon:

046 420 81 59

Fax:

046 420 80 41

E-mail:

info@huisvoordezorg.nl

Website:

www.huisvoordezorg.nl/   

 

 

In het Huis voor de Zorg hebben negen Limburgse koepelorganisaties van zorgvragers hun krachten gebundeld. Samen maken zij zich sterk voor het verbeteren van de dienstverlening in de gezondheidszorg. Het Huis voor de Zorg ondersteunt deze koepels. We verstrekken informatie, zorgen ervoor dat ze hun belangen kunnen behartigen in overlegorganen en verzorgen trainingen voor vrijwilligers en medewerkers. Maar ook als u niet aangesloten bent bij een van de koepels, kunt u aankloppen bij het Huis voor de Zorg.

Kerntaken

Het Huis voor de Zorg is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor zorgvragers in Limburg. Zo kunt u bij ons terecht voor informatie over bijvoorbeeld zorgaanbieders, (mogelijke) veranderingen in de zorg en regelgeving. Maar ook voor hulp bij klachten bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien bewaken en onderzoeken we de kwaliteit van de zorg en zonodig proberen we deze te verbeteren. Wat we ook doen, we doen het altijd om uw positie, als gebruiker van de zorg, te versterken.

Zorgbelang in uw regio? Klik op de kaart!

kaart Nederland
Groningen Friesland Noord-Holland Flevoland Drenthe Overijssel Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg