Sla navigatie over

CliŽntenbelang Amsterdam

Cliëntenbelang Amsterdam is het regionale platform van meer dan zestig organisaties van patiënten en cliënten in Amsterdam en Diemen. Cliëntenbelang Amsterdam behartigt de belangen van alle zorggebruikers in de regio vanuit de ervaringsdeskundigheid van de leden en een professioneel bureau. Met Informatie en Klachtenbureau Signaal en het Steunpunt GGz is Cliëntenbelang Amsterdam ook een onafhankelijke vraagbaak voor iedere burger in de regio.

 

Met ingang van 24 juni 2009 is het APCP gefuseerd met COSBO, SGOA en VGBC. De nieuwe organisatie heet 'Cliëntenbelang Amsterdam'.

De kerntaken

Cliëntenbelang Amsterdam is een vereniging met lidorganisaties van mensen met een (chronische) ziekte of handicap, cliënten van de geestelijke gezondheidszorg en algemene consumenten van de gezondheidszorg.

 

  • Cliëntenbelang Amsterdam behartigt de belangen van alle patiënten, cliënten en consumenten in Amsterdam en Diemen.
  • Cliëntenbelang Amsterdam werkt vanuit de ervaringsdeskundigheid van de leden, momenteel bijna zestig  lokale organisaties.
  • Daarnaast zorgt Cliëntenbelang Amsterdam ook voor klachtopvang in de zorg: bij het klachtenbureaus IKG Signaal kunnen alle zorggebruikers terecht.
Stuur een e-card!

Stuur een e-card

Uw relaties attenderen op Zorgbelang? Met uw hulp kunnen we belangen in de zorg beter behartigen.
Stuur een e-card!
Pagina afdrukken