Sla navigatie over

Verpleeghuiszorg

www.loc.nl
Website van de Landelijke Organisatie Cliëntenraden. Deze organisatie ondersteunt cliëntenraden van thuiszorgorganisaties, verzorgings- en verpleeghuizen en huurderorganisaties van woonzorgcentra en aanleunwoningen.

 

http://www.alzheimer-nederland.nl/

Heeft u een vraag, wilt u uw ervaring delen of bent u op zoek naar praktische tips voor de verzorging van iemand met dementie? Alzheimer Nederland biedt u verschillende manieren om meer te weten te komen over dementie of om in contact te komen met lotgenoten: via de website, via andere online platformen als het Forum of de Alzheimer Assistent of dichtbij in uw regio via ontmoetingsplekken als het Alzheimer Café.

Stuur een e-card!

Stuur een e-card

Uw relaties attenderen op Zorgbelang? Met uw hulp kunnen we belangen in de zorg beter behartigen.
Stuur een e-card!
Pagina afdrukken