Sla navigatie over

Landelijk e-Panel

Het landelijk e-Panel van Zorgbelang is er voor iedereen die geïnteresseerd is in zorg en welzijn en een bijdrage wil leveren aan het verbeteren ervan.

Als lid van het e-Panel krijgt u geregeld een enquête naar aanleiding van landelijke thema’s of actuele zaken. In tegenstelling tot de regionale panels van de zorgbelangorganisaties krijgt u bij het landelijke panel geen uitnodigingen voor raadplegingen over regionale kwesties.

U kunt zelf aangeven welke onderwerpen uw interesse hebben. Uw inbreng wordt door de Zorgbelangorganisaties gebruikt om de kwaliteit en aanbod van zorg en welzijn te verbeteren. Daarnaast kunt u aangeven in welke informatie over zorg en welzijn uw interesse heeft.

 

Daarnaast biedt het online panelsysteem van Zorgbelang gemeenten de mogelijkheid de mening van hun inwoners effectief in te zetten en burgerparticipatie volop te benutten. Lees verder over de mogelijkheden voor het gebruik van het e-Panel door gemeenten.

 

Klik hier om naar het landelijk e-Panel van Zorgbelang te gaan voor meer informatie, aanmelding of inloggen.

Stuur een e-card!

Stuur een e-card

Uw relaties attenderen op Zorgbelang? Met uw hulp kunnen we belangen in de zorg beter behartigen.
Stuur een e-card!
Pagina afdrukken