Sla navigatie over

Uw mening

U mening telt! Bij verschillende organisaties kunt u uw stem laten horen.

 

Adviespunt Zorgbelang
Het Adviespunt Zorgbelang biedt u informatie en advies over de gezondheidszorg. Bovendien bieden de medewerkers u ondersteuning bij klachten, bijvoorbeeld door het geven van advies of te helpen bij het opstellen van een brief.

 

Adressen info en advies GGZ
Er zijn diverse regionale cliëntgestuurde organisaties die u informatie en advies kunnen geven over geestelijke gezondheidszorg.

   

Dagbesteding Wens op Maat

Dagbesteding Wens op Maat helpt u om inzicht te krijgen in wat u wilt met dagbesteding en welke hulp u hierbij nodig hebt. De lijst komt met ideeën en suggesties waardoor u er gemakkelijker achter komt wat uw wensen zijn met dagbesteding.

 

De lijst gaat uit van de eigen regie van mensen. Het is bedoeld als hulpmiddel om uw eigen leven in te vullen zoals u dit graag wilt. U bepaalt zelf wat u met de lijst gaat doen. De antwoorden die u geeft blijven anoniem. Dagbesteding Wens op Maat is gratis te gebruiken. Heeft u de lijst ingevuld dan kunt u deze meenemen wanneer u met de gemeente of andere organisaties in gesprek gaat over wat u wilt met dagbesteding.


www.infolijn-ag.nl
Op deze site vindt u informatie over de Infolijn Alternatieve Geneeswijzen. U kunt er terecht met vragen, maar ook om uw ervaringen te delen.


www.zorgvoorbeter.nl
Zorg voor Beter wil de thuiszorg, ouderenzorg en gehandicaptenzorg stimuleren meer kwaliteit te leveren.

 

Cura Vera Stichting Schriftelijke Wilsverklaring

Patiënten en cliënten zonder schriftelijke wilsverklaring worden in de zorgsector behandeld vanuit standaardprotocollen. Met een schriftelijke wilsverklaring kunt u uw specifieke wensen vastleggen, waarmee op maat afgeweken kan worden van het standaardprotocol.

Stuur een e-card!

Stuur een e-card

Uw relaties attenderen op Zorgbelang? Met uw hulp kunnen we belangen in de zorg beter behartigen.
Stuur een e-card!
Pagina afdrukken