Sla navigatie over

Wmo

http://www.kcwz.nl/index

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg is hét informatiepunt voor kennis op het terrein van wonen, welzijn en zorg. Het Kenniscentrum is onderdeel van Aedes vereniging van woningcorporaties en ActiZ, organisatie van zorgondernemers (voorheen Arcares en Z-org).

 

Dagbesteding Wens op Maat

Dagbesteding Wens op Maat helpt u om inzicht te krijgen in wat u wilt met dagbesteding en welke hulp u hierbij nodig hebt. De lijst komt met ideeën en suggesties waardoor u er gemakkelijker achter komt wat uw wensen zijn met dagbesteding.

 

De lijst gaat uit van de eigen regie van mensen. Het is bedoeld als hulpmiddel om uw eigen leven in te vullen zoals u dit graag wilt. U bepaalt zelf wat u met de lijst gaat doen. De antwoorden die u geeft blijven anoniem. Dagbesteding Wens op Maat is gratis te gebruiken. Heeft u de lijst ingevuld dan kunt u deze meenemen wanneer u met de gemeente of andere organisaties in gesprek gaat over wat u wilt met dagbesteding. 

Stuur een e-card!

Stuur een e-card

Uw relaties attenderen op Zorgbelang? Met uw hulp kunnen we belangen in de zorg beter behartigen.
Stuur een e-card!
Pagina afdrukken